altasalus

altasalus

Bon dia!

Avui ens passem pel blog per què em fa molta il·lusió donar una notícia. I és que un grup de professionals del benestar i la salut d’Altafulla, ens hem unit per treure una revista. Tot va sortir de la necessitat de tenir un espai nostre per fer difusió a nivell local, on escirure articles i regalar contingut de valor a la població, que d’altra manera, en mitjans locals, ens era impossible de fer. No us negaré que la entesa entre tants professionals ha estat difícil i sobretot tenint en compte que molts no ens coneixiem. Perè estme molt contents de l’acollida que ha tingut en la població i ja estem pensant coses per millorar (en quan a disseny) per a la proxima edició.

El nom de la revista és ALTASALUS ( altafulla + salus) . El segon significa salut/seguretat en llatí, pel que ens va semblar perfecte.

Com el repartiment físic va ser estrictament local, us deixo el meu article penjat aquí per a que li doneu voltes. Va de: Caminar a la platja, si o no?. Em va semblar una temàtica molt interessant degut a les creences que hi ha envers aquest tema, sovint errònies. I us asseguro que més d’un, al llegir-lo, s’ha quedat amb la boca oberta.

 

DESCARGA PDF DEL ARTICULO DE LA REVISTA

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.