Balsam

Balsam

Bon dia!

Per fi ha arribat el dia esperat, el del meu somni complert, el que pensava que mai podria portar a terme. Un frase que sempre em deia la meva mare i que ha regit la meva vida, sobretot la profesional: el no ja el tens, vés a pel si. 

Un dia, de matinada, mentre alletava la meva filla em va venir la idea que feia temps tenia i que havia quedat relegada al meu subconscient: crear la meva propia linea de productes per a peus. Fer la meva propia marca de LO PEU. Aquella mateixa nit vaig trobar qui volia que em fes el disseny del logo i l’endemà em vaig posar a formular (amb l’ajuda de la meva mare i tiet, tots dos farmacèutics).

Van ser nou mesos entre formulacions, proves, disenys, colors…fins que el repartidor va trucar a casa amb la mostra definitiva del meu bàlsam per a peus. Ho fabrico amb un laboratori extern, amb el qual vaig firmar un contracte de confidencialitat, complint amb tota la normativa, amb el dossier cosmètic i tot fet en la més estricta legalitat. 

Estic emocionada i orgullosa d’haver-ho aconseguit. Ha estat un camí esgotador ( tenint en compte que vaig emprendre el projecte quan el meu fill gran tenia 18 mesos i la peque 2 mesos) però ha valgut la pena. De moment s¡està venent a nivell offline, a la consulta, perquè volia veure si el producte agradava. I ha encantat! En moltes ocasions nosaltres ni tan sols dèiem res però al posar-lo als peus del client era ell mateix que ens preguntava què era el que li haviem posat. 

És un producte 93% ecològic i ara us detallo tots els ingredients que porta i les seves propietats. 

  • Oli d’Oliva biològic sense refinar: suavitza la pell
  • Oleat de calèndula biològic: efecte calmant, prevé la formació de durícies, agradable sensació de peus frescos
  • Vitamina E: efecte cicatritzant
  • Mantega de Karité: protegeix i nodreix la pell. Acció reparadora
  • Oli essencial de Arbre del té: antisèptic, antibacterià i antifúngic
  • Oli essencial de Lavandin: propietats relaxants, calmants i antisèptiques

I seguint el meu somni, no podia descuidar el packaging. Trobareu el bàlsam dintre a un pot metàl·lic molt còmode i que a més podreu reutilitzar per guardar-hi altres coses un cop s’hagi acabat el bàlsam. I aquest va dintre una bosseta de jute molt pràctica i també reutitzable. 

Si vols adquirir un dels nostres bàlsams, els trobaràs a qualsevol de les dues consultes nostres. I estigues atent/a perquè en breu volem treure-les a nivell online!

 

T’espero a la consulta per adquirir el teu bàlsam.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.