Serveis

Podologia Dermatològica

Si estàs llegint això és que alguna vegada has tingut una molestia dermatològica al peu. Potser un dia t’ha aparegut un dolor molest a la planta que et fa caminar malament i veus que és una callositat.

 

O s’acaba l’estiu i al treure’t l’esmalt permanent de les ungles veus que tenen un aspecte diferent o desde que vas al gimnàs has agafat el famós peu d’atleta i a part de solucionar-lo, no vols que et torni a passar.

 

I si el metge t’ha dit que el que tens és una verruga plantar i necessites treure-te-la? Doncs a Lo Peu estem per ajudar-te en això i molt més.

Reservar ara la meva hora

Quiropodologia

T’han dit que t’has de tallar les ungles rectes però a tu et fan mal si ho fas. O tenen una forma estranya i vas perdut o el teu familiar t’ha demanat que li tallis les ungles perquè ell no s’hi arriba però són tant gruixudes que no tens ni la força ni les eines per tallar-les.

 

I si has vist que al teu fill petit l’ungla del segon dit se li doblega cap avall? O la del dit gros li creix cap amunt en forma de “cullera”? Saps si li estàs tallant bé?

 

O acaba l’estiu i te n’adones que els talons estan ressecs, amb petites clivelles ennegrides i que quan toquen amb el llençol et posa nerviosa…

 

Vine a Lo Peu perquè tractem les ungles clavades, callositats, helomes, durícies als talons, tallat d’ungles…i t’ajudem en qualsevol dubte relacionat amb el teu fill.

Reservar ara la meva hora

Peu Diabètic

Si ets diabètic/a  i fas les visites corresponents amb la teva infermera has de saber que davant un problema o dubte podològic, tens dret a tres visites anuals gratuïtes en el nostre centre.

 

Som els únics de la nostra població abalats per la generalitat de Catalunya i treballem colze a colze amb els professionals sanitaris per solucionar qualsevol problema als peus en el diabètic.

 

Només has de portar un full de derivació del teu metge de capçalera amb el motiu de la derivació i la tarjeta sanitaria.

Reservar ara la meva hora

Estudis Biomecànics

No sempre que el peu fa mal ha d’haver-hi una callositat. A vegades pots tenir un dolor al taló que va començar a l’estiu de forma intermitent i dos mesos després fa que sigui molest caminar.

 

Potser et fa mal la zona metatarsal i per més que mires no hi veus res. El que t’està passant és que pots tenir una fascitis plantar, una metatarsalgia o un neuroma de Morton o mil coses més.

 

A vegades el metge et recepta antiinflamatoris que quan perden l’efecte tornes a estar igual perquè la causa no deixa de ser-hi.

 

A Lo Peu no només fem estudis de la marxa a esportistes sinó a tothom que té un dolor i si aquest té alguna relació amb la morfologia o biomecànica del peu, exposar-te una solució.

Reservar ara la meva hora

Ortopodologia

I arriba el punt en el que ja t’has fet l’estudi de la marxa, trobem una causa als teus dolors i la vols solucionar d’una vegada per totes.

 

O bé estas cansat/ cansada de tenir cada mes aquell ull de poll a la planta del peu.  O simplement vols millorar el teu rendiment esportiu.

 

A Lo Peu tenim els plantilles personalitzades adequades per al teu cas.

Reservar ara la meva hora

Podologia Pediàtrica

Segur que has dubtat a l’hora de comprar unes sabates als teus fills. Segur que alguna vegada has vist el teu fill caminar «estrany» però no saps si és normal per edat o patològic.

 

O alguna vegada el nen / nena es queixa de dolor i dubtes si són de creixement o que s’ha fet mal.

 

Probablement necessites un professional de confiança que t’informi, que et doni pautes a seguir, que t’aconselli i que visiti el nen de forma respectuosa. A Lo Peu ens encarreguem de tot això.

Reservar ara la meva hora

Podologia esportiva

Falten uns mesos per a l’estiu i has decidit que aquest sí que vols cuidar-te i lluir cos tonificat. O has anat al metge després de les festes de Nadal i en les analítiques es reflecteixen els excessos alimentaris i sedentarisme que han marcat aquest any.

 

Saps que vols sentir-te bé i saludable i per això comences a fer una rutina d’exercicis que a poc a poc vas integrant en la teva vida com a hàbit. I just quan millor et sents amb tu mateix apareix «la lesió» amb aquell dolor que t’obliga a parar d’entrenar i començar un periple per medicina de l’esport, fisioterapeutes … i tot per que la teva trepitjada no és correcta, funciona forçada i en fer esport, aquesta anomalia s’accentua i provoca la lesió.

 

Per això et recomanem que ens visitis a Lo Peu per a un estudi biomecànic de la marxa amb càmeres d’alta velocitat, plataforma de pressió … per prevenir qualsevol lesió o curar la que ja tens en menor interval de temps possible.

Reservar ara la meva hora

Servei a domicili

La millor qualitat assistencial l’oferim en l’àmbit de la consulta degut a les instal·lacions adaptades. Però sabem que a vegades les situacions es compliquen. Potser tens una persona a casa que no té la capacitat per caminar, o que si ho fa es desorienta moltíssim. O simplement t’han operat o t’has trencat una cama però veus que les ungles necessiten un bon tallat.

 

A Lo Peu fem visites a domicili per aquestes situacions que, ja sigui de forma temporal o definitiva, no et permeten acudir a la consulta.

Reservar ara la meva hora
266

Pies felices pasan cada mes por nuestras consultas